Δ/νση Ιατρείου: Ι. Τσιμισκή 38, (3ος ορ.), Τ.Κ. 54 623, Θεσσαλονίκη
Δρ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος

Δρ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος

Ο Δρ Αναστάσιος Παπαδόπουλος είναι Γενικός Χειρουργός - Πρωκτολόγος, με εξειδίκευση στις Ορθοπρωκτικές Παθήσεις. 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εισήχθη με πανελλαδικές εξετάσεις και αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Α.Π.Θ.

Ειδικεύτηκε ως Γενικός Χειρουργός στην Α΄ Χειρουργική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, υπό την διεύθυνση του καθηγητή Γ. Χατζηθεοχάρη.

Ο Ιατρός Αναστάσιος Παπαδόπουλος ολοκλήρωσε την διδακτορική του διατριβή και έλαβε τον τίτλο του Διδάκτορα Χειρουργικής Α.Π.Θ. με άριστα.

Μετεκπαιδεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία, στο Broomfield Hospital N.H.S στο Essex της Αγγλίας, και εξειδικεύτηκε στην Ογκολογική Χειρουργική, Προχωρημένη (advance) Λαπαροσκοπική Χειρουργική, Ορθοκολική Χειρουργική και Χειρουργική Μαστού.

Είναι μέλος των σημαντικότερων χειρουργικών εταιρειών στην Ελλάδα και διεθνώς, με πλούσιο συγγραφικό και ερευνητικό έργο.

Είναι υπεύθυνος ολοκληρωμένης χειρουργικής ομάδας, με την οποία διενεργεί το σύνολο σχεδόν των επεμβάσεων της Γενικής και της Ογκολογικής Χειρουργικής.

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ο Ιατρός Αναστάσιος Παπαδόπουλος συνεργάστηκε με τη Euromedica – Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ως πρωκτολόγος έχει εξειδικευθεί στην αποτελεσματική αντιμετώπισης ορθοπρωκτικών παθήσεων με τις πλέον σύγχρονες , ανώδυνες και αναίμακτες μεθόδους. Την ίδια στιγμή, διαθέτει εξειδίκευση σε όλο το φάσμα της Γενικής Χειρουργικής, με έμφαση σε παθήσεις μαστού και χειρουργική θυρεοειδούς αδένα.

 


Είναι μέλος των σημαντικότερων χειρουργικών εταιρειών στην Ελλάδα και διεθνώς.

  ESSO ENDORSEDESSO (European Society of Surgical Oncology) - www.essoweb.org


  ECCO cyan3lineRGB-HRECCO (European Cancer Organisation) - www.ecco-org.eu


EUSOMA (European Society of Breast Cancer Specialist) - www.eusoma.org


AMERICAN SOCIETY OF BREAST SURGEON - www.breastsurgeons.org


 ESS (European Society of Surgery) - www.essurg.org

Close Menu