Δ/νση Ιατρείου: Ι. Τσιμισκή 38, (3ος ορ.) Τηλ.: 2310 220 646, Κινητό: 6974319942

Βάλτε τέλος στους πόνους και στην ταλαιπωρία που προκαλούν παθήσεις, όπως οι Αιμορροΐδες και Ραγάδες Δακτυλίου Πρωκτού με τη νέα επαναστατική μέθοδο αντιμετώπισης και θεραπείας που εφαρμόζει ο χειρουργός, Δρ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος και η χειρουργική του ομάδα, στο εξειδικευμένο ιατρείο ορθοπρωκτικών παθήσεων Proctology Center.

ragada-proktou Πρωκτολόγος Θεσσαλονίκη

Αναίμακτα, Ανώδυνα, Άμεσα, Οικονομικά και Χωρίς Νοσηλεία!


Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων οι τεχνικές θεραπείας των αιμορροΐδων που χρησιμοποιούμε απαιτούν ελάχιστο χρόνο χειρουργικής επέμβασης, εκτελούνται με τοπική αναισθησία μόνη της ή σε συνδυασμό με μικρή καταστολή (μέθη) κι ο ασθενής εξέρχεται αυθημερόν ελάχιστες ώρες μετά την επέμβαση.

Η επέμβαση διενεργείται με την πιο σύγχρονη μορφή ενέργειας (χειρουργικά εργαλεία), Laser, μαχαίρι υπερήχων (Ultracision, Ligasure), σε υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες, με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση και για τους ασφαλισμένους και για τους ανασφάλιστους ασθενείς.

Η μετεγχειρητική φροντίδα είναι απλή, ο ασθενής μπορεί από την επόμενη μέρα να είναι ενεργός στις δραστηριότητές του και όλα αυτά με το μικρότερο δυνατό οικονομικό κόστος.

Σημειώνεται ότι το εξειδικευμένο ιατρείο ορθοπρωκτικών παθήσεων Proctology Center υποστηρίζεται από εξειδικευμένους χειρουργούς με εμπειρία και γνώση για τη θεραπεία των παθήσεων αυτών.


Καλέστε μας τώρα στο 2310 220 646 για να κλείσουμε ραντεβού, ώστε να συζητήσουμε το πρόβλημά σας
και να σας προτείνουμε την ενδεδειγμένη θεραπεία και λύση!

Τι είναι οι αιμορροΐδες;

Οι αιμορροΐδες είναι ουσιαστικά διατεταμένες φλέβες πέριξ του πρωκτού. Μπορούν να υπάρχουν και στους άνδρες και στις γυναίκες πιο συχνά μεταξύ είκοσι και πενήντα ετών αλλά και σε οποιαδήποτε ηλικία.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ευθύνονται για την πάθηση αυτή, η ηλικία, η κληρονομικότητα, οι διατροφικές συνήθειες η δυσκοιλιότητα, ο αγχώδης χαρακτήρας κ.λπ.


Μάθετε περισσότερα...


Τι είναι οι ραγάδες δακτυλίου πρωκτού;

Οι ραγάδες δακτυλίου πρωκτού είναι σκισίματα, πληγές στο βλεννογόνο του πρωκτού.

Αυτές προκαλούν έντονο πόνο και δυσφορία κατά την αφόδευση και τα συμπτώματα αυτά μπορεί αν διαρκέσουν ώρες μετά την αφόδευση.

Τις περισσότερες φορές οφείλεται σε χρόνια δυσκοιλιότητα, τα σκληρά κόπρανα προκαλούν πληγή, η πληγή προκαλεί πόνο, ο πόνος προκαλεί σπασμό στον πρωκτό και ο σπασμός επιπλέον δυσκοιλιότητα.


Μάθετε περισσότερα...

Close Menu